Broekhuis

Helpt u graag

Het is zo ver, u mag een nieuwe auto uitkiezen.

Als medewerker van CRH kunt u bij Broekhuis kiezen uit een ruim aanbod aan merken. Onze merkspecialisten staan voor u klaar om samen met u de perfecte auto uit te kiezen die geheel past bij uw wensen en behoeften. Wanneer u voor ons kiest, kiest u voor hoge kwaliteit en persoonlijke service.

Broekhuis in vogelvlucht

Broekhuis is een dealerholding die sinds 1932 in Midden-, Oost-, en Noord-Nederland actief is als partner in mobiliteit. Wij vertegenwoordigen 13 automerken in het volume- en premium segment. Naast circa 50 vestigingen hebben wij een uitgebreid dienstverleningspakket met onder andere : autoverhuur, wagenparkbeheer, bedrijfswageninrichting, schadeherstel, financieringen en verzekeringen.

Broekhuis biedt met haar uiteenlopende activiteiten al circa 90 jaar een totaaloplossing op mobiliteitsgebied. Onze ambitie is alles voor een enthousiaste klant. Met deze belofte halen wij het beste uit onszelf naar boven, zodat onze klanten en berijders onbezorgd mobiel blijven. Daarom staat achter de naam Broekhuis: beweegt mensen.

Broekhuis staat voor

  • Persoonlijk contact
  • Een backoffice voor alle merken
  • Korte communicatielijnen
  • Merkspecialisme
  • Groot netwerk met landelijke dekking
  • Aflevering op locatie
  • Hoge kwaliteitsnormeringen
  • Uitstekende kwaliteit en dienstverlening

De merken die wij bieden

Logo's merken Broekhuis voor CRH

Bij Broekhuis bestelt u eenvoudig en snel uw auto

Stap 1.

Neem contact op.

Stap 2.

Stel met de merkspecialist uw ideale auto samen.

Stap 3.

Wij zorgen er samen met de leasemaatschappij voor dat uw nieuwe auto wordt besteld. Dit nemen wij volledig voor u uit handen.

Stap 4.

U bepaalt waar en wanneer uw auto afgeleverd wordt. Zodra uw auto binnen is, nemen wij contact met u op.

Stap 5.

Uw huidige leaseauto dient u in te leveren bij het innamepunt van de leasemaatschappij. Meer informatie over de procedure van Alphabet  en procedure Leaseplan.

Contactformulier

Contact met ons opnemen kan via onderstaand contactformulier of telefonisch via: 0341-751425. Onze merkspecialisten staan u graag te woord zodat u de juiste keuze maakt voor uw toekomstige auto. 
Naam:
Adres
In welk merk heeft u interesse